Recta final en la programació cinematogràfica d’agost de la Terrassa d’Estiu

3 agost 2022|Burjassot

Des de 17/08/2022 fins a 21/08/2022

La bestia

Passat l’equador del mes d’agost, la Terrassa d’Estiu de Burjassot proposa a la ciutadania i als visitants del municipi la projecció de dues noves pel·lícules que, amb total seguretat, agraden al públic que, cada setmana, gaudeix del millor cinema a un preu reduït, tan sols 4€ la sessió.

Començant a les 22.15 hores, del 17 al 21 d’agost, es projectaran a Burjassot DC Liga de Supermascotas, el dimecres 17 i el dijous 18 i La Bestia, del divendres 19 al diumenge 21 d’agost.

DC Liga de Supermascotas és una pel·lícula d’animació protagonitzada per les mascotes dels superherois de DC Comics. Una colla que es dedica a la lluita contra el crim mentre els seus amos, Superman, Batman, Aquaman, Llanterna Verda i Wonder Woman, estan de vacances. Aquest film de Warner Bros Animation és una adaptació a la pantalla gran de la sèrie de televisió Super-Pets.

D’altra banda, La Bestia ens presenta al doctor Nate Samuels que torna a Sud-àfrica, lloc en el qual va conéixer a la seua difunta dona, amb les seues dues filles, per a passar uns dies en la Sabana, veient la fauna del lloc. El que va començar com un tranquil viatge per a la família i una manera de recordar feliçment a la seua esposa i mare, es convertirà en un autèntic malson. Un lleó salvatge s’ha escapat del safari i comença a donar caça al pare i les seues filles sense cap treva.

En els últims dies del mes d’agost el testimoni cinematogràfic l’agafaran Por los pelos i Tadeo Jones 3 que arribaran a la pantalla de la Terrassa d’Estiu del dimecres 24 d’agost al dijous 1 de setembre.