Remodelat el carril bici al seu pas per l’Avinguda Mare de Déu de la Cabeza

30 maig 2018|Burjassot

carril bici La Granja

Ha sigut una demanda de les veïnes i els veïns de la zona i dels usuaris que cada dia i, especialment els caps de setmana, passen el seu temps d’oci en el Parc de la Granja. I, és que, el carril bici que discorre per l’Avinguda de la Mare de Déu de la Cabeza arribava a una de les portes del citat parc i suposava un inconvenient tant per a vianants com per a ciclistes.

Després de recollir aquestes demandes i després de reunir-se amb els tècnics municipals per a veure què canvis es podien realitzar, intentant que tant vianants com ciclistes isqueren beneficiats i la seguretat de tots dos estiguera garantida, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat del regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero, han pogut comprovar in situ el canvi que ha donat la zona.

Així, el carril bici ja no pansa per la porta del parc ja que, abans d’arribar a aquesta, s’ha realitzat un xicotet desviament en la calçada perquè els ciclistes passen per aqueixa part, beneficiant l’eixida i l’entrada dels usuaris i usuàries d’aquest pulmó verd de Burjassot. Així mateix, els ciclistes també veuen augmentada la seua seguretat ja que eviten possibles colps o caigudes.

Després de la pintura del nou tram del carril bici i de les noves places d’aparcament, ja està oberta aquesta nova fase i està sent utilitzada amb total normalitat pels ciclistes.