Reunió tècnica a Burjassot per a la coordinació d’emergències davant la previsió de pluges intenses

17 octubre 2018|Burjassot

Reunión emergencias

El despatx d’alcaldia de l’Ajuntament de Burjassot ha albergat aquest matí (17-10-2018) una reunió de caràcter tècnic a la qual han assistit els responsables de tots els serveis implicats en una possible gestió d’incidències i emergències, davant la previsió de precipitacions intenses, les quals començarien en la jornada de demà dijous.

Així, l’alcalde, Rafa García i el regidor de Seguretat Ciutadana, Policia Local, Protecció Civil i Brigada d’Obres, Manuel Pérez Menero, han mantingut la reunió amb el Comissari Cap de la Policia Local, Javier Collado; el cap del Parc de Bombers, Vicente Estrems; el Cap de Protecció Civil, Manuel Bo Puchol i el Cap de la Brigada d’Obres Municipal, José Vicente Zaragoza.

Des de la Brigada d’Obres, s’ha informat que han finalitzat les tasques de neteja prèvies als carrers i que tenen el material preparat en el cas que s’haguera d’eixir a actuar durant la jornada de demà. Així mateix, tant el Comissari de la PLB com el Cap de Bombers han afirmat que tots els efectius de tots dos cossos estaran operatius, tenint com a prioritat les possibles emergències que sorgisquen. Tots els vehicles i les bombes de buidatge de què disposa Protecció Civil, així com els voluntaris i voluntàries estan llestos, per si demà fóra necessària la seua actuació i ús.

Respecte a l’entorn del Pati de les Sitges, s’ha procedit a la revisió i neteja exhaustiva de totes les gàrgoles i boques de desguàs, mentre que el muret construït al Pati farà desviar el possible aigua cap als extrems. D’altra banda, es mantindrà una vigilància intensiva de la part del muer afectada per l’esfondrament a través de la càmera instal·lada i connectada a les dependències de la Policia Local.

L’alcalde de Burjassot ha sol·licitat màxima col·laboració i estreta comunicació i coordinació entre tots els serveis d’emergències implicats, davant qualsevol situació d’anormalitat, emergència o perill.