Tapes i bona música s’uneixen en una nova jornada festiva a Burjassot

17 juliol 2018|Burjassot

Des de 11/08/2018 fins a 11/08/2018

tapas
Estopa

Les Festes en Honor a Sant Roc continuen avançant a Burjassot i, cada dia es multipliquen els actes programats des de la Clavaria de Sant Roc 2018, amb Eros Quesada com a Clavari Major, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot des de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero.

La cita en el segon dissabte del mes d’agost, el dia 11, serà a la vesprada i a la nit en la Plaça de l’Ajuntament on la música i les exquisites tapes preparades per la Clavaria es donaran cita a partir de les 18 hores.

En aqueix moment començarà el “Quinto i tapa” que portarà a degustar les tapes més saboroses gràcies al bon fer dels Clavaris que donen l’oportunitat de gaudir-les a preus assequibles.

Després d’una vesprada en la qual allò més important serà gaudir de la gastronomia, la música arribarà a la Plaça de l’Ajuntament a les 23 hores, amb la nit de tributs que estarà dedicada a les formacions musicals Extremoduro i Estopa.

Després d’aquesta gran vesprada/nit festiva el testimoni ho agafarà, el diumenge 12 d’agost, la divertida carrera Color Fest que, eixint de la Plaça de l’Ajuntament a les 10 hores, realitzarà el seu recorregut per diferents carrers de Burjassot fins a arribar a l’aparcament de l’estació de Burjassot, on tindrà lloc una macro discomòbil.