‘Rudolph, el musical’ arriba al Tívoli en una nova vesprada de teatre prenadalenc en família

28 novembre 2022|Burjassot

Des de 04/12/2022 fins a 04/12/2022

Si hi ha un animal característic del Nadal, aquest és el ren. Tendre, fort, i vehicle etern de l’esperadíssim Pare Noel que cada any, arriba puntual en la Nit de Nadal, procedent de la llunyana Lapònia, a lloms d’un trineu tirat amb l’empenta dels rens. Doncs bé, per a anar obrint boca de cara a les festes que s’acosten, el Centre Cultural Tívoli proposa una nova vesprada de teatre familiar amb un ren de protagonista. Es tracta de “Rudolph, el musical”, que arribarà en la vesprada del diumenge 4 de desembre, de la mà de La compañía de Row, companyia teatral valenciana que actualment està realitzant la seua residència artística a la Casa de Cultura i que, per a posar en marxa el xou, ha comptat amb la col·laboració directa de l’Ajuntament de Burjassot. La representació tindrà lloc a les 18 hores.

Les entrades per a gaudir d’aquest espectacle tenen un preu de 6 euros i poden adquirir-se, telemàticament, en aquest ENLLAÇ, o bé presencialment el mateix diumenge, en la taquilla del Tívoli.

La història de “Rudolph, el musical” sorgeix arran de que de tots és sabut que, cada Nit de Nadal, el Pare Noel vola amb el seu trineu, repartint regals a tots els xiquets i xiquetes. També se sap que d’aqueix trineu tiren nou rens i que un d’ells té el nas roig. Però, qui coneix la història que hi ha darrere d’aqueix ren amb un nas diferent de la resta? Rubina, la protagonista d’aquesta història, està a punt de conéixer-la en primera persona. Ella no és una xiqueta com les altres, té molta imaginació i, a més, té unes piguetes roges en el nas pel que, en el col·legi, la criden Rudolph. Però aquest nadal, Rubina viurà una aventura inoblidable.

La Companyia de Row presenta una aventura musical nadalenca en la qual, sobretot, els més  menuts podran adonar-se que ser diferent de la resta de persones no és un defecte, sinó una virtut. Amb aquest musical, La compañía de Row convida al públic a entrar en el taller del Pare Noel, a volar en el seu trineu i a deixar-se portar pel meravellós ren Rudolph. Arriba doncs a Burjassot un musical familiar molt nadalenc, ple de nadales i efectes visuals que faran passar una molt bona estona, tant a xiquets i xiquetes, com als seus acompanyants.