‘Sala de profesores’, ‘Kung Fu Panda 4’ i ‘Yo tenía una vida’, estrenes que arriben al cinema Tívoli

21 març 2024|Burjassot

Des de 22/03/2024 fins a 24/03/2024

Després del cap de setmana faller en què va haver-hi descans, el cinema Tívoli de Burjassot reprén la seua programació amb una cartellera, per al cap de setmana del 22 al 24 de març, que inclou tres propostes: Sala de profesores, Kung Fu Panda 4 i Yo tenía una vida. Les entrades per a gaudir del cinema a Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir telemàticament, a través de la pàgina web del cinema Tívoli i en la taquilla del cinema, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.

La pel·lícula que el Tívoli oferix com a proposta de públic familiar és el quart lliurament de Kung Fu Panda, de l’exitosa saga d’animació de Dreamworks Animations, que es projectarà el divendres 22, a les 19.30 h; el dissabte 23, a les 17 h i el diumenge 24, a les 16.30 h. La nova aventura, que està resultant una bomba en les taquilles, porta de tornada a la pantalla gran al gegant panda Po. La trama se situa huit anys després de l’enfrontament entre Po i Kai i que el volgut i golut panda completara el seu aprenentatge fins a convertir-se en l’autèntic Guerrer del Drac i mestre del Kung Fu. Ara, Po té la possibilitat de convertir-se en el líder espiritual de la Vall de la Pau. Però la proposta li planteja dos problemes: Po desconeix què és -i, per tant, com es menja- el lideratge espiritual i, per a assumir este nou rol, necessitaria entrenar el més ràpid possible a un nou Guerrer del Drac.

L’alemanya Sala de Profesores aterra també al cinema Tívoli, amb projeccions el divendres 22 i el dissabte 23, a les 22.30 h i el diumenge 24 de març, a les 19.30 h. El drama dirigit per Ilker Çatak, que va meréixer la nominació a l’Óscar a la millor pel·lícula estrangera que retrata una esgarrifosa caça de bruixes en el marc d’un institut alemany en el qual ningú, ni docents, ni alumnat ni familiars, se salva de la sospita i del prejuí. Una formidable Leonie Benesch es posa en la pell de la professora Carla Nowak, qui comença el seu primer treball en una escola de secundària. Quan es produïxen una sèrie de robatoris i se sospita d’un dels alumnes, Carla decidix arribar al fons de l’assumpte pel seu compte, però s’enfrontarà a les implacables estructures del sistema escolar.

El cinema Tívoli completa la cartellera del cap de setmana amb una vesprada de cinema fòrum, la del dissabte 23, a les 19.15 h, amb la projecció de la pel·lícula Yo tenía una vida juntament amb una presentació i col·loqui amb el seu director, Octavio Guerra. Després d’exhibir-se en el Festival de Màlaga, la pel·lícula documental Yo tenía una vida arriba a la sala fosca de Burjassot per a mostrar la realitat de Jesús qui, després de viure una dècada al carrer, comença la seua reinserció social en una casa d’acolliment i un programa laboral. Els anys passen i la falta de plena llibertat li impulsen a abandonar el programa i buscar la seua pròpia autonomia. Sense la possibilitat d’un treball i un habitatge estable l’amenaça de tornar al carrer és una realitat. Elena, coordinadora del pis d’acolliment, es convertix en el seu únic vincle emocional. La història gira al voltant de la tesi doctoral d’Elena, enfocada en la reinserció laboral de les persones comunament anomenades «sense llar» com Jesús, fil conductor del film. Els espectadors seguiran diversos mesos la vida d’un home fart de la burocràcia dels diferents projectes de reinserció laboral, de passar per albergs i pisos tutelats i que desitja poder agafar les regnes de la seua vida i sentir-se lliure.

Amb l’inici de la Setmana Santa, la cartellera del cinema Tívoli inclourà la pel·lícules Los que se quedan, Cazafantasmas: Imperio helado i la reposició de Kung Fu Panda 4.