Esgotades les entrades per a l’espectacle “God save the Queen” a Burjassot ENTRADES ESGOTADES

20 febrer 2019|Burjassot

Des de 05/10/2019 fins a 05/10/2019

sold-out-burjassot

ENTRADES ESGOTADES!

Està previst que, hui mateix (20-02-2019), isquen a la venda, per part de l’empresa promotora de l’esdeveniment, les entrades per a l’espectacle “God save the Queen” (Dios salve a la reina), que tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura Burjassot, dissabte que ve 5 d’octubre.

Avalat per la revista Rolling Stone, com “el millor xou sobre Queen del món”, “Dios salve a la reina” s’ha convertit en un fenomen excepcional que està revivint la màgia de la mítica banda Queen a Amèrica, Europa, i la resta del món, a base de multitudinaris concerts. La impressionant il·luminació, el fidelment reeixit so de Queen, les destacades actuacions dels integrants de la banda i la insuperable interpretació de Pablo Padín, en el rol de Freddie Mercury, fan d’aquest espectacle, per a molts, “l’esdeveniment de l’any”.

La banda recorre el catàleg de Queen, des dels seus començaments en 1973 fins al seu últim àlbum, “Made in Heaven”, editat després de la mort de Freddie Mercury, en 1991. Al llarg de les dues hores d’espectacle, a l’Auditori de Burjassot,es deixaran sentir, entre molts altres temes, èxits insuperables com Bohemian Rhapsody, Love of my Life, We are the Champions o We will Rock You.

Les entrades per a aquest espectacle, que començarà a les 21h, a l’Auditori de la Casa de Cultura, tenen un preu de 45 euros (front stage) i de 30€ (general), en venda anticipada, mentre que en taquilla, les entrades costaran 50€ (front stage) i 35€ (general). A partir de hui, les entrades es poden adquirir en Ticketvip i en El Corte Inglés.

L’empresa promotora de l’espectacle és Territorio Musical i, davant qualsevol dubte, es pot enviar un correu electrònic a info@territoriomusical.es.