Salvador Rocher estrena a Burjassot l’espectacle ‘Rosa de paper’, dins dels actes pel centenari de Vicent Andrés Estellés

19 abril 2024|Burjassot

Des de 27/04/2024 fins a 27/04/2024

rosadepaper_danza-03

Dins de les activitats programades per l’Ajuntament de Burjassot amb motiu del centenari del naixement del genial poeta Vicent Andrés Estellés, dissabte que ve 27 d’abril, les burjassoteres i els burjassotenses tenen una cita amb la cultura i la dansa. Serà a les 21.30 hores, en l’entrada de l’Ermita de Sant Roc.

El creador i ballarí burjassoter Salvador Rocher posarà en escena Rosa de paper, una coproducció de la companyia Dansa Marroch i l’Ajuntament de Burjassot en la qual s’interpreta una peça de dansa contemporània amb dos intèrprets reencarnats, Vicent i la seua esposa Isabel, interpretats pel mateix Salvador Rocher i per María Palazón, en el qual a través de moviments fluids, dinàmics i plens d’emoció tractaran de portar a l’espectador als anys d’art, periodisme i passió del poeta, acompanyat del seu tot, la seua Isabel.

Es tracta d’una creació cultural que té el seu pilar fonamental de creació en la interpretació del poema Rosa de paper, poema que sembra els fonaments d’esta peça coreogràfica.

La representació és gratuïta i s’emmarca dins de les accions que el Consistori desenvoluparà enguany dins del projecte Estellés als Pobles que aglutina a 40 ajuntaments i a les tres universitats públiques de la Comunitat Valenciana, formant així una xarxa de llarg a llarg del territori valencià amb un objectiu comú: commemorar el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924-1993).