Sant Roc continua el seu recorregut pels barris de Burjassot per a tornar el dissabte a la seua Ermita

9 agost 2019|Burjassot

San Roque

A coll dels clavaris de Sant Roque 2019, el patró de Burjassot continua la seua peregrinació pels carrers de Burjassot. Hui divendres, i demà, tindran lloc els dos últims trasllats, a les 19.30 hores.

La imatge del sant ha visitat ja a onze de les tretze comissions falleres del municipi, a més del Barri de les 613 Vivendes, l’Associació de Festes de Santa Gemma i l’Associació Al-Andalus. Precedit dels veïns i veïnes, les diferents clavaries i José Parra com a Clavari Major, la imatge de Sant Roc ha recorregut ja gran quantitat de carrers de Burjassot, acompanyat també per l’alcalde, els regidors de Festes i Falles, altres components de l’Equip de Govern i la música de l’Agrupació Musical Les Sitges. En cadascuna de les seues parades, les Falles i Associacions han rebut al sant amb pètals de flors, rams de focs artificials i molta emoció.

En els seus dos últims dies de trasllats, Sant Roc visitarà les Falles Mariano Benlliure – Acequia Tormos i Plaça del Pouet, en la vesprada del divendres i conclourà el seu recorregut, el dissabte, amb la tradicional i esperada visita als ancians i ancianes que resideixen en la Llar Sequera. Hui, divendres 9 d’agost, el sant eixirà de la Parròquia de la Nativitat i descansarà a la Parròquia de Sant Miquel, des d’on demà dissabte eixirà per a acabar aquests dies de trasllats amb la seua tornada a l’Ermita. D’allí tornarà a eixir, dimecres que ve 14 d’agost, per a ser el protagonista de la Baixada Infantil.