Sant Roc recorrerà un any més els barris de Burjassot en els seus tradicionals trasllats

25 juliol 2019|Burjassot

Des de 04/08/2019 fins a 10/08/2019

San Roque

Burjassot està en festes. Des del 2 d’agost i fins a ben entrada la matinada del dia 16, el municipi viurà uns intensos dies en què s’homenatjarà la figura del seu patró, Sant Roc.

Dies en què no faltaran els trasllats del sant pels diferents barris de Burjassot. Des del dia 4 fins al 10 d’agost, totes les vesprades a les 19.30h tindran lloc els trasllats del sant patró pels carrers del municipi.

El diumenge 4, el patró eixirà de la seua casa, l’Ermita per a visitar les Falles Fermín Galán i García Hernández – Primavera, Mendizábal i Mestre Lope – Josep Carsí. La imatge de Sant Roc descansarà en la Parròquia Sant Joan de Ribera.

Un dia més tard, el 5 d’agost, des de la citada Parròquia, Sant Roc visitarà les Falles María Ros – Sant Tomas i Nàquera – Lauri Volpi. Aqueixa nit, Sant Roc es quedarà en la Parròquia de la Santíssima Trinitat.

A les 19.30h del dimarts dia 6, la imatge del sant patró eixirà de la Parròquia de la Santíssima Trinitat i visitarà les Comissions de Pi i Margall – Arturo Cervellera i Isaac Peral – Misser Domingo Mascó. Abans d’entrar en la Parròquia Sant Josep Obrer, el patró visitarà també l’Associació Cultural de les Festes de Santa Gema.

En l’equador de la setmana de trasllats, el dimecres 7 d’agost, Sant Roc eixirà de la Parròquia Sant Josep Obrer per a dirigir-se al Barri de les 613 vivendes i visitar després les Falles Llibertat – Teodor Llorente i Domingo Orozco – Bailén. Aqueixa nit, la imatge descansarà en la Parròquia Sagrat Cor de Jesús.

D’aquesta Parròquia eixirà el dijous dia 8 per a visitar la Falla Cristòfol Sorní – Mestre Ferran Martín i la Falla Espartero – Mestre Plasencia. Aqueix dia el trasllat finalitzarà en la Parròquia de La Nativitat.

Amb l’arribada del cap de setmana, divendres 9 i dissabte 10 d’agost, tindran lloc els últims trasllats del Sant. Així, el divendres la imatge de Sant Roc eixirà de la Parròquia de La Nativitat per a dirigir-se a les Falles Mariano Benlliure – Séquia Tormos i Plaça del Pouet. El Sant descansarà aqueixa nit en la Parròquia de Sant Miquel.

Per a acabar amb els trasllats, el dissabte 10 d’agost la imatge eixirà de la Parròquia de Sant Miquel per a visitar la Llar Sequera i tornarà a l’Ermita, a la qual dona nom, on descansarà fins a la vespra de la seua festivitat.