Sanitat licita la redacció del projecte i la direcció d’obra de la reforma i ampliació del Centre de Salut I

3 desembre 2021|Burjassot

Centro de salud

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha tret a licitació la redacció del projecte i direcció d’obra de la reforma i ampliació del centre sanitari integrat de Burjassot (Burjassot I), per un import de 526.821 euros.

La finalitat del projecte és dur a terme una reforma integral de l’actual centre per a poder unificar l’assistència sanitària i oferir una atenció integral als pacients en un mateix centre. D’aquesta manera, es reagrupa en un mateix espai l’atenció primària, especialitzada, així com unitats de suport específiques.

En el nou centre sanitari integrat del municipi s’adequaran els espais per a albergar el Centre de Salut de Burjassot I, les consultes d’atenció especialitzada, el Punt d’Atenció Continuada (PAC), una àrea radiològica, una àrea de rehabilitació i gimnàs, la base del SVB de 24 hores i la Unitat de Prevenció de Càncer de Mama.

L’objectiu de les obres és convertir el centre d’especialitats en un centre sanitari integrat, la qual cosa permetrà ampliar serveis assistencials i millorar la qualitat de l’atenció sanitària. El cost de les obres, que es determinarà amb la redacció del projecte, està previst que ascendisca a més de 5,8 milions d’euros.

La redacció del projecte contempla la definició de les obres d’ampliació i reforma de l’edifici, que albergarà un nou centre sanitari integrat de 5.202 m² de superfície construïda, així com la definició de les obres de reordenació i condicionament de l’espai de la parcel·la que no siga ocupat per l’edifici.

La zona Bàsica de Salut de Burjassot depén del departament de salut València Arnau de Vilanova-Llíria i para atenció sanitària a quasi 40.000 persones.