Sant Roc començarà a visitar els barris de Burjassot el 3 d’agost

25 juliol 2017|Burjassot

Des de 03/08/2017 fins a 10/08/2017

Traslados

Les festes en honor a Sant Roc, patró de Burjassot, han arrancat amb el tradicional pregó, que, enguany, ha tingut com a protagonista a l’ex jugador del Levante UD, Sergio Martínez Ballesteros. Després del primer cap de setmana festiu, les festes continuaran amb els tradicionals trasllats del sant que, a partir del 3 d’agost, visitarà els diferents barris de Burjassot, les seues comissions falleres i festives, comptant amb la col·laboració de l’Agrupació de Falles, i les diferents parròquies del municipi.

Eixint de l’Ermita dels patrons a les 20 hores, el dijous 3 d’agost, Sant Roc recorrerà diferents carrers de Burjassot i visitarà les Falles Fermín Galán, Mendizábal i Mestre Lope, acabat el seu recorregut en la Parròquia de Sant Joan de Ribera.

Aqueix serà el punt d’eixida del sant el divendres 4 d’agost quan, també a les 20 hores, els Clavaris, encapçalats pel Clavari Major, José López Tercero García Muñoz, el porten per diferents carrers del municipi fins a arribar a les Falles Maria Ros i Nàquera, punts de trobada de la vesprada. En aquest cas, el sant dormirà en la Parròquia de la Santíssima Trinitat.

Amb un canvi d’horari, el trasllat serà a les 19 hores, el dia 5 d’agost Sant Roc recorrerà els diferents carrers i el portaran a visitar la Falla Pi i Margall, l’Associació Andalusa Al-Andalus 25 de Burjassot, la Falla Isaac Peral i la Clavaria de Santa Gemma. Aquest dia, el trasllat finalitzarà en la Parròquia de Sant Josep Obrer. Després del trasllat, sobre les 23 hores, tindrà lloc una discomòbil en la plaça de l’Ajuntament.

El dilluns 7 d’agost, de nou a les 20 hores, es reprendran els trasllats, que des de la Parròquia de Sant Josep Obrer eixirà fins a arribar fins a la Parròquia del Cor de Jesús, visitant el Barri de les 613 Vivendes, i les Falles Llibertat i Domingo Orozco.

En la recta final dels trasllats, Sant Roc visitarà el dimarts 8 d’agost, eixint de la Parròquia del Cor de Jesús a les 20 hores, les Falles Cristóbal Sorní i Espartero. El sant finalitzarà el seu recorregut en la Parròquia de la Nativitat. Eixint de la citada Parròquia, el dimecres 9 d’agost rebran la vista del sant les comissions de Mariano Benlliure i de la Plaça del Pouet per a finalitzar el seu trasllat en la Parròquia de Sant Miquel. El trasllat serà també a les 20 hores.

Els trasllats finalitzaran el dijous 10 d’agost en l’Ermita de Sant Roc després del recorregut, a partir de les 20 hores, des de la Parròquia de Sant Miquel.