Santa Claus i Carmen Alberola acomiaden les activitats d’animació lectora de 2019 de les Biblioteques Municipals de Burjassot

13 desembre 2019|Burjassot

Des de 17/12/2019 fins a 19/12/2019

Santa Claus

Les Biblioteques Municipals de Burjassot acomiaden el 2019 amb dues noves activitats d’animació lectora que tindran lloc el 17 i el 19 de desembre.

Així, el dimarts el 17 de desembre, a les 18.00 hores, tindrà lloc el Taller de Santa Claus en el qual es podrà veure un curt de Disney titulat “El taller de Santa Claus”. A partir del visionat, els participants podran donar el seu punt de vista sobre el que signifiquen aquestes dates per a ells i com les passaran. Després d’aquesta primera part, s’escriurà la carta a Papa Noel, que es depositarà en la bústia nadalenca de la Biblioteca Infantil.

Per part seua, el dijous 19 de desembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “El diario de Carola. Carola vive un cuento de hadas”, de Carmen Alberola Esteve. Es tracta del segon llibre que l’autora presenta a Burjassot i en el qual narra com els somnis de Carola, la protagonista, es fan realitat. En aquest cas, la presentació serà a la Casa de Cultura.

“El diario de Carola. Carola vive un cuento de hadas” narra com Carola escriu un llibre en un poble andalús on el destí la sorprendrà…trobarà a un amic que es convertirà en la seua parella, còmplice i amant, vivint la història d’amor més bonica mai comptada. Aquesta novel·la és el segon dels llibres de la trilogia protagonitzada per Carola, un gran personatge dins d’una història digna de les millors plomes.

Carmen Alberola ha sigut autodidacta en la seua carrera literària, en la qual compta amb dos llibres publicats i un poemari. Ha participat en concursos de relats curts i poesia i és amant del món de la literatura i l’escriptura.