SASEM Burjassot organitza una jornada informativa sobre el trastorn bipolar

25 setembre 2023|Burjassot

Des de 29/09/2023 fins a 29/09/2023

El Servei d’Atenció i Seguiment per a persones amb problemes de Salut Mental (SASEM) de l’Ajuntament de Burjassot, dependent de la Regidoria de Serveis Socials, dirigida per Manuela Carrero, ha organitzat una sessió formativa en matèria de salut mental, concretament, vinculada al trastorn bipolar.

La sessió, que tindrà lloc divendres que ve 29 de setembre a les 12.00 hores en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, estarà impartida per l’Associació Valenciana de Trastorn Bipolar (AVTB), encarregada d’explicar el trastorn bipolar i les seues característiques.

Totes aquelles persones interessades a assistir a la jornada poden confirmar la seua assistència enviant un correu electrònic a sasem@burjassot.es.

SASEM Burjassot està dirigit a persones amb problemes de salut mental greu que tinguen edats compreses entre 18 i 65 anys i que presenten diferents graus d’afectació en la seua esfera personal, familiar, social i laboral. La derivació de les persones usuàries es realitza a través de l’Equip d’Intervenció Social d’Atenció Primària Bàsica de l’Ajuntament de Burjassot.