Serveis Municipals inicia les tasques de millora i manteniment integral de tots els pipi cans de Burjassot

22 setembre 2015|Burjassot

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Lozano, ha iniciat un procés de revisió integral i de tasques de millora en tots els pipi cans de Burjassot. La Brigada Municipal d’Obres va començar amb els treballs el passat 10 de setembre i ja s’ha actuat, en una primera fase, en dos pipi cans: el situat en el carrer Severo Ochoa, al costat del Parc de L’Eixereta, i el situat al costat del Parc del Missioner José García.

Com a primera fase d’actuació, la Brigada està realitzant millores en el sòl dels pipi cans, aplicant una nova base de grava, a fi d’eliminar forats, foradades i irregularitats en el ferm. Aquesta millora s’aplicarà en la totalitat d’aquests espais. A més, els operaris de la Brigada d’Obres estan realitzant una revisió exhaustiva de l’estat de tots els pipi cans, registrant fotogràficament totes les incidències observades, tals com a trencament de la tanca, pintura, revisió de murs, etc. amb l’objectiu d’anar reparant tots els desperfectes observats, durant les pròximes setmanes.

D’altra banda, la Brigada d’Obres informa que, una vegada al mes, una empresa especialitzada duu a terme un tractament de desinfecció i desinsectació en tots els pipi cans del municipi. En total, a Burjassot existeixen nou pipi cans, repartits pels diferents barris del municipi. Estan situats en el Parc de la Granja (1a fase), carrer Bétera, carrer Severo Ochoa, Passeig El Rajolar, Sèquia Montcada-Mariano Benlliure, Parc Missioner José García, Plaça Guillem Agulló, estació de metro de Burjassot i carrer Mare de Déu de la Cabeza, enfront del magatzem de la Brigada d’Obres.

A més, des de la Regidoria de Serveis Municipals s’està treballant en el projecte per al condicionament de noves zones d’esplai per a gossos, que vindran a sumar-se a la qual ja existeix en la zona de Cantereria.