Servei nocturn de MetroValencia, a partir del 14 de desembre

14 desembre 2018|Burjassot

metrovalencia

L’Ajuntament de Burjassot informa la ciutadania que, a partir de hui, divendres 14 de desembre, es posa en marcha el servei nocturn de MetroValencia, el qual s’estendrà durant tota la campanya de les festes nadalenques. Així ho ha anunciat la Generalitat Valenciana, des de la conselleria Habitatge, Obres públiques i vertebració del territori.

El nou servei, que naix baix el nom de “A la lluna de Metrovalencia”, permetrà oferir transport públic nocturn amb metro i tramvia per la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, en la qual està inclosa el municipi de Burjassot, els divendres i dissabtes, així com les vespres dels dies festius, fins aproximadament les 2.30 hores.

D’aquesta manera, al desembre, Metrovalencia prolongarà la seua hora de tancament els dies 14, 15, 21, 22, 28, 29 i 31. Excepte en la Nit de Nadal, vespra de Nadal, en la qual el servei es reduirà a última hora, i en Nit de cap d’any s’oferirà servei ininterromput durant tota la nit fins a enllaçar amb el servei del matí de l’1 de gener.

Des de hui, 14 de desembre, circularan trens per València i l’àrea metropolitana en les línies de metro, amb una freqüència de pas entre 20 i 30 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de la mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serreria.

Cada seixanta minuts, els trens circularan en direcció a les estacions de Seminari, Paterna i Alboraia. Els últims trens en circulació tindran la seua final de destinació a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, prenent com a referència l’estació d’Àngel Guimerà, en la qual conflueixen les Línies 1, 2, 3, 5 i 9, tindran lloc entorn de les 2.30 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circularan amb intervals de pas de 60 minuts en totes les Línies, tenint en compte que en la L4 el trajecte és entre Doctor Lluch i Vicente Andrés Estellés.