Situació a Burjassot després de les pluges d’aquest matí

19 octubre 2018|Burjassot

temporal

Després de les pluges d’aquest matí i una vegada revisades les instal·lacions municipals, i davant la inestabilitat atmosfèrica que existeix, l’Ajuntament de Burjassot manté el tancament del poliesportiu municipal, cementeri i parcs i jardins en el dia de hui divendres; es suspenen les classes de Tallers de la Casa de Cultura d’aquesta vesprada i l’obra de teatre d’aquesta nit en el Centre Cultural Tívoli. La resta d’instal·lacions municipals romanen obertes, inclosa la Casa de Cultura, que prestarà el servei de Biblioteques. Queden obertes també les instal·lacions esportives del Pavelló cobert i piscina municipal i centres socials municipals.

Quant als túnels, en aquests moments només roman tallat el del Camp del Cigronet, en el qual ja estan treballant les bombes per a extraure l’aigua.

Així doncs, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ha ajornat fins a nova data l’espectacle que aquesta vesprada anava a tindre lloc en el Centre Cultural Tívoli, protagonitzat pels “Golden Apple Quartet”. Així mateix, s’han ajornat també les activitats que anaven a tindre lloc a la Casa de Cultura aquesta vesprada. Es tracta de la presentació de la revista de l’AV Nucli Antic, que s’ha posposat per al 9 de novembre a les 19 hores, i la presentació del poemari de Josep Ferrer “D’ençà i d’*enllà”. En aquest cas, s’informarà en breu de la nova data triada.

D’igual manera, i des de l’àmbit faller, han informat que s’ajornen les dues activitats previstes per a aquest cap de setmana: el Concurs de Playbacks de l’Agrupació de Falles, que anava a tindre lloc demà dissabte i el Concurs de Paelles de la Falla Cristóbal Sorní, que anava a ser el diumenge. En tots dos casos, les entitats informaran en breu de les noves dates triades per a la seua celebració. També ha sigut suspesa la Ruta per l’Horta del dissabte dia 20.

Les classes de Tallers suspeses, les d’ahir i les de hui, es recuperaran a final de curs.

Es manté l’obra de teatre del diumenge en el Centre Cultural Tívoli El Viatge d’Alicia, programat a les 18.00 hores.