S’obri el termini d’inscripció per a la VI Volta a Peu contra la violència de gènere i les drogodependències de Burjassot

23 octubre 2015|Burjassot

Per sisé any consecutiu, Burjassot tornarà a cridar un no rotund a dues xacres de la nostra societat: la violència de gènere i les drogodependències. Ho farà practicant l’esport més en voga del moment, corrent, diumenge que ve 22 de novembre, en la celebració de la VI Volta a Peu contra la violència de gènere i les drogodependències.

Amb el lema “De qui depén? Depén de tu!”, aquesta carrera s’emmarca, com sempre, dins de les activitats programades per a celebrar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre. Aquesta activitat, així com la resta que componen el programa, està organitzada per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, dirigida per Estefanía Ballesteros, a través d’Espai Dona. També col·laboren en la seua organització la Unitat de Prevenció en Conductes Addictives de Burjassot (UPCCA) i la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero.

La carrera, com és habitual, tindrà un recorregut total de 4km, el qual discorrerà per les principals vies de Burjassot. Tant l’eixida, que serà a les 11 h, com la línia de meta, estaran situades en la Plaça de l’Ajuntament.

Les persones interessades a córrer contra la violència de gènere i les drogodependències, ja poden inscriure’s gratuïtament, en la web www.megustacorrer.com , fins al 19 de novembre. Els dorsals i obsequis commemoratius que rebran els corredors es facilitaran a les persones que prèviament s’hagen inscrit en la pàgina indicada. El lliurament d’aquest material es realitzarà en l’Oficina d’Espai Dona ( C/ Colom, 40), del 9 al 19 de novembre, en horari de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i els dilluns, també en horari de vesprada, de 16 h a 19 h.