Soraya Arnelas arriba a les Festes Patronals de Burjassot amb tot el seu ritme i força en l’escenari

26 juliol 2017|Burjassot

Des de 15/08/2017 fins a 15/08/2017

Soraya

La jornada festiva del 15 d’agost estarà marcada a Burjassot per la música. Música que arribarà de mans de la cantant Soraya Arnelas que tindrà un teloner d’excepció, el burjassoter Raúl Mejía. Ambdues actuacions estan patrocinades per l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero.

Els actes en aquest dia festiu començaran a les 20 hores amb el volteig de campanes, acompanyat per 21 salves en honor al patró de Burjassot, Sant Roc, que viurà la seua festa tan sols un dia després, el 16 d’agost. A continuació, tindrà lloc la processó en honor a la Mare de Déu, per l’itinerari habitual i eixint des de l’Església de Sant Miquel,i amb l’acompanyament de l’Agrupació Musical Los Silos.

Ja a la nit, sobre les 23:30 hores, la Plaça de l’Ajuntament acollirà l’actuació de Soraya, destacada cantant espanyola que es va donar a conéixer en 2005 en Operación Triunfo, debutant discogràficament aqueix mateix any amb Corazón de fuego. Al maig de 2009, va participar com a representant d’Espanya en el Festival d’Eurovisió. Soraya oferirà una gran actuació en la qual, de segur, no falta la seua nova cançó El Pretendiente en la qual compta amb la col·laboració de Mister Mimon, un jove artista canari excomponent d’Estilo Libre, amb el qual crea una combinació artística explosiva que, de segur, posarà a ballar als assistents al concert.

Soraya tindrà com a teloner al jove burjassoter Raúl Mejía al qual l’Ajuntament de Burjassot dóna l’oportunitat d’actuar davant centenars de veïns del municipi en els seus principis en el món de la cançó. Amb la seua veu melòdica, Raúl posarà també en peus a la Plaça de l’Ajuntament, ja que la seua manera de cantar convida al ball, al gaudi i al sentiment, el mateix que ell posa en cada cançó que interpreta.