Spiderman i Men In Black International inauguren la Terrassa d’Estiu de Burjassot

27 juny 2019|Burjassot

Des de 02/07/2019 fins a 07/07/2019

Men in Black

La calor comença a estrényer i és moment, com tots els anys, de traslladar la projecció de les millors estrenes cinematogràfiques a la fresca que corre a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot on, fins al mes de setembre, estarà oberta la Terrassa d’Estiu. Com a principals novetats per a l’estiu de 2019, cal destacar que cada setmana hi haurà sis dies de cinema, amb descans els dilluns, i dues pel·lícules diferents per setmana. L’horari de projecció serà sempre a les 22:30h.

Les dues primeres estrenes que desembarquen a Burjassot per a inaugurar la Terrassa d’Estiu són dos “bombes” pensades per al gran públic familiar: “Men in Black International” i “Spiderman: Lejos de casa”. Així, del 2 al 4 de juliol, els primers espectadors que s’acosten a inaugurar la Terrassa d’Estiu gaudiran de “Men in Black International”. L’adaptació cinematogràfica dels còmics de Lowell té nou lliurament amb aquesta pel·lícula que es projectarà el dimarts 2, el dimecres 3 i el dijous 4 de juliol, a les 22:30h. No recomanada per a menors de set anys, aquest nou film de la saga de ciència-ficció, ofereix una nova aventura per als famosos Homes de Negre. Ara, en aquesta nova aventura espacial, s’enfrontaran a la major i més internacional amenaça vista: un talp dins de l’organització dels Men in Black. Per a dur-la a terme, l’organització que regula la immigració intergalàctica en el nostre planeta comptarà amb dos agents: l’Agent M (Tessa Thompson) i el Agent H (Chris Hemsworth).

I sense deixar el món de la ciència-ficció més impressionant, el cap de setmana del 5 al 7 de juliol, qui aterra a la Terrassa d’Estiu és Spiderman, el súperheroi de Marvel que també té noves aventures que comptar amb “Spiderman: lejos de casa”. La pel·lícula es projectarà el divendres 5, el dissabte 6 i el diumenge 7, a les 22:30h. La seqüela de ‘Spider-Man: Homecoming’ presenta a Peter Parker i als seus companys, que es van de viatge a Europa. No obstant això, els plans de Peter de deixar els seus deures com a superheroi arrere, durant unes setmanes, es veuen xafats quan Nick Furia apareix i li demana la seua ajuda per a posar fi a l’atac de diverses criatures, que estan creant el caos en el continent. Així, Tom Holland torna a enfundar-se el vestit en aquesta nova pel·lícula, situada en l’univers cinematogràfic Marvel, que està dirigida per Jon Watts, responsable també de “Spider-Man: Homecoming”.

La segona setmana de juliol, la Terrassa d’Estiu de Burjassot rebrà l’eixelebrada visita de “Los Japón”, nova comèdia espanyola protagonitzada per Dani Rovira i María León (projeccions del 9 a l’11 de juliol) i dels famosos joguets de “Toy Story 4”, esperada pel·lícula d’animació per a tots els públics i reservada per al cap de setmana del 12 al 14 de juliol.

En ple equador de juliol, del 16 al 18, arribaran a Burjassot els “X-Men: Fenix aOscura”, mentre que el cap de setmana del 19 al 21, es projectarà “Yesterday”, una comèdia musical amb homenatge a “The Beatles” inclòs. Les pel·lícules programades per a la setmana del 23 al 28 de juliol són, d’una banda, “Tu mejor amigo: un nuevo viaje”, la continuació de la història protagonitzada per un gos molt especial anomenat Bayley que es projectarà del 23 al 25 de juliol. D’altra banda, el cap de setmana del 26 al 28 de juliol arribarà “Padre no hay más que uno”, la nova pel·lícula dirigida i protagonitzada per Santiago Segura.

El final del mes es farà patent a la Terrassa d’Estiu de Burjassot al compàs de les cançons de “Queen”, amb la projecció, del 30 de juliol a l’1 d’agost, de l’oscaritzada “Bohemian Rhapsody”.