Vesprada de teatre, poesia, cor i rondalla per a l’Entitat Cultural Castella- La Manxa “Ínsula Barataria” de Burjassot

26 juny 2019|Burjassot

Des de 06/07/2019 fins a 06/07/2019

Rondalla L'Amistat

Amb els primers compassos del mes de juliol, l’Entitat Cultural Castella- La Manxa “Ínsula *Barataria” de Burjassot posarà punt i final a la seua programació cultural d’aquest curs. Un final de festa que tindrà lloc al Centre Cultural Tívoli, el dissabte 6 de juliol a partir de les 18.30 hores, amb una gran vesprada cultural.

Així, es comptarà amb l’actuació del Grup de Poesia, el Grup de Teatre i del Cor i Rondalla de “L’Amistat” Castella-la Manxa. L’acte estarà presentat per Sofia Peláez.

Així, el grup de teatre posarà en escena dos sainets de José Cedeña, “El asesino anda suelto” i “Florentino el adivino”. Per part seua, el Club de Poesia “La Galerna” Ínsula *Barataria de Castella-la Manxa, recitarà peces com “El abuelo”, “Nuevo canto a Teresa”, “Retrato” o “Donde habite el olvido”.

Per a finalitzar, el Cor i Rondalla de “L’Amistat” Castella-la Manxa interpretarà peces com “La paloma”, “Havanera divina”, “María la Portuguesa” o “Nabucco”, tancant amb “Burjassot”.

Des de l’Entitat Cultural Castella- La Manxa “Ínsula Barataria” de Burjassot conviden a tot el municipi al fet que acudisca al Tívoli a gaudir d’aquesta vesprada cultural, al fet que coneguen l’entitat i al fet que passen una estona  agradable amb els seus components.