The Cat Empire i June’s Kaleidoscope, en concert

26 maig 2015|Burjassot

The Cat Empire, el reeixit conjunt australià que està causant estralls en el panorama musical internacional, actuarà, a Burjassot, el 9 de juliol. L’esperat concert pels seus cada vegada més nombrosos fans se celebrarà en l’Auditori de la Casa de Cultura, a l’escenari de la qual es pujarà, prèviament als australians, la cantant i pianista valenciana Arantxa Iranzo, més coneguda com June’s Kaledoiscope.

Les entrades per gaudir del concert tenen un preu de 20 euros, més despeses de gestió, i de 25 euros en taquilla, el dia del concert. Les entrades poden adquirir-se en Notikumi , www.thecatempire.com, servientradas i en ticketmaster. Les portes d’entrada al recinte s’obriran a les 20 h i el concert començarà a les 21 h.

Format en 1999, The Cat Empire és un grup que barreja estils tan dispars com ska, jazz, funk i rock, amb fortes influències llatines. El seu èxit a Espanya ve derivat per la creació, per part dels seus fans, d’un grup en Facebook, en el qual es pressionava per portar al grup a Espanya en concert. The Cat Empire va realitzar el seu primer concert, a Barcelona, en la sala Razzmatazz, amb un èxit espectacular i les entrades esgotades poc temps després d’eixir a la venda.

Per la seua banda, la compositora i intèrpret valenciana Arantxa Iranzo, coneguda com June’s Kaleidoscope, va iniciar el seu projecte musical en 2011. L’artista va iniciar els seus estudis de música als sis anys i va obtenir el títol superior de Piano Clàssic després de realitzar cursos de virtuosisme pianístic amb prestigiosos professors de la Royal Academy of Music de Londres, el Conservatori Superior de París, el Trinity College of Music de Londres o el Conservatori de Moscou. Encara que la seua formació musical és clàssica, descobrir les cançons de The Beatles va obrir davant ella un món nou. Immediatament després vindrien influències de Billie Holiday, Bob Dylan, Nick Drake i molts altres.