Toni Cabo presenta als xiquets de Burjassot el seu àlbum il·lustrat “El llarg viatge de Nanuq”

4 desembre 2017|Burjassot

Des de 13/12/2017 fins a 13/12/2017

El llarg viatrge de Nanuq

L’il·lustrador valencià Toni Cabo torna a visitar Burjassot. Amb una relació molt especial amb les Biblioteques Municipals, Toni ha triat el municipi per a presentar el seu últim àlbum il·lustrat “El llarg viatge de Nanuq” que, editat per Bromera, es presentarà el dimecres 13 de desembre a les 18 hores en una divertida vesprada d’animació lectora. Una animació en la qual es commemorarà també el Dia dels Drets Humans i dels Drets dels Animals.

Toni visita Burjassot amb la seua nova obra, guardonada amb el I Premi d’Àlbum Il·lustrat Enric Solbes, dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2016 en la qual es veu un univers ple de les més divertides i suggeridores possibilitats que es puguen imaginar, intentant endevinar quina de totes elles serà la més valuosa. I, és que, en “El llarg viatge de Nanuq”, tot és possible.

Autor i guionista del conegut “Boro, Moro i Puromoro”, Toni presentarà a Nanuq, un nom que vol dir ós polar i que, en aquest conte, és una criatura xicoteta que, sense desitjar-ho ni esperar-ho es queda sola davant la immensitat d’un horitzó extens, fred i blanc. Tenint en compte les circumstàncies, l’ós han de començar un llarg viatge que li allunye d’aquesta solitud no cercada en companyia, només, d’una maleta que amaga tot el que més vol.