Torna l’art urbà al túnel i al pas per als vianants del Camp del Cigronet

21 setembre 2016|Burjassot

El túnel i el pas per als vianants del Camp del Cigronet tindran aquest cap de setmana, dies 24 i 25 de setembre, molta activitat, ja que diferents joves artistes acabaran de millorar aquest espai municipal amb el seu art; art urbà.

La iniciativa de millorar diferents espais públics de Burjassot amb art urbà, engegada enguany des de l’Ajuntament de Burjassot, de la mà de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano, va començar en el mes de març, precisament en el citat punt del municipi. En aqueix mes els artistes locals que així ho van sol·licitar, van començar amb la millora de la zona, realitzant un grafit d’inspiració egípcia que, donada la seua espectacularitat i qualitat, li ha donat major visibilitat a la zona.

Aquest cap de setmana, es continuarà amb la millora de la zona, de la mà de diferents artistes als quals l’Ajuntament, a través d’aquest projecte de millora d’espais públics, també els dóna l’oportunitat de mostrar el seu art plàstic. Els materials necessaris per a realitzar el treball artístic són subministrats pel Consistori, a través de la Brigada d’Obres Municipal.

Un altre dels espais que ja llueix un espectacular mural dedicat als superherois és el pas inferior de la CV-35, on han quedat plasmades les figures de Batman, Catwoman o Superman al costat de reproduccions de l’Ajuntament, el Pati de les Sitges i el Mercat Municipal.

Així mateix, des de la Regidoria de Serveis Municipals han informat que en breu també es durà a terme la realització d’un mural en la nova plaça per als vianants creada en el carrer Isaac Peral.