Tornen les Rutes per l’Horta de Burjassot

28 setembre 2015|Burjassot

Aquest cap de setmana, concretament diumenge que ve 4 d’octubre, l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Oficina de Sostenibilitat de Local, dirigida pel regidor Manuel Lozano, reprèn la tercera edició de les Rutes per l’Horta del municipi i ho fa amb una cicloruta.

A partir de les 10 hores, i amb una durada d’unes dues hores i mitja, els participants en l’activitat, que encara poden apuntar-se enviant un correu electrònic a mediambient@ayto-burjassot.es o cridant al 96 364 95 15, indicant nom, e-mail i un telèfon de contacte, eixiran des de la Plaça de l’Ajuntament per gaudir, d’una manera molt diferent, de l’entorn local, acompanyats en tot moment per guies professionals.

La segona de les rutes del mes d’octubre, en aquest cas ornitològica, serà el dissabte dia 17 a partir de les 9.30 hores. En aquest cas la ruta, que tindrà l’eixida des de la parada de metro de Burjassot, compta amb la col·laboració de la Societat Valenciana d’Ornitologia, encarregada de mostrar com observar les aus que hi ha en l’entorn i que habiten a Burjassot. En aquest cas, les inscripcions es poden realitzar també en el citat correu i telèfon.

No hi ha excusa per gaudir d’un cap de setmana diferent coneixent la riquesa i la bellesa que té Burjassot en la seua horta.