Tres noves pel·lícules arriben al Nadal del cinema Tívoli

16 desembre 2019|Burjassot

Des de 20/12/2019 fins a 22/12/2019

Los ángeles de Charlie

En vespres de Nadal, el cinema Tívoli de Burjassot alberga tres noves pel·lícules que es projectaran a la sala fosca, del 20 al 22 de desembre: “El tiempo contigo”, “Los ángeles de Charlie” i “Si yo fuera rico”.

La cinta d’animació japonesa “El tiempo contigo” és una pel·lícula per a tots els públics que presenta a Hodaka Morishima, un estudiant d’institut que viu en una illa remota. Un dia, decideix mudar-se a Tòquio però les coses allí no aniran bé. Hodaka es queda sense diners i viu com pot i en una absoluta soledat. Un dia, Hodaka és contractat com a redactor en una revista misteriosa. Però el vertader enigma és que els dies posteriors a la seua contractació han estat marcats per una intensa pluja. Tot això canvia quan el jove coneix a Hina Amano, una xica que té un poder que pot fer que la pluja pare i la llum torne a la ciutat. “El tiempo contigo” es projectarà en el Tívoli el divendres 20, a les 19h i el diumenge 22, a les 16:30h.

El mateix cap de setmana arriba al Tívoli la nova adaptació cinematogràfica de la famosa sèrie dels anys 70, Los ángeles de Charlie. De nou, els espectadors es trobaran amb Sabina Wilson (Kristen Stewart), Elena Houghlin (Naomi Scott) i Jane Kano (Ella Balinska), agents que treballen per al misteriós Charles Townsend, l’agència de seguretat del qual i investigació s’ha expandit internacionalment. Los Angeles de Charlie sempre han proporcionat serveis de seguretat i investigació, i ara aquesta agència compta amb les dones més intel·ligents, valentes i millor entrades del món. Quan un jove enginyer de sistemes denuncia una tecnologia perillosa, els Àngels de Charlie són cridades a l’acció, arriscant les seues vides per a protegir a la resta dels mortals. Aquesta pel·lícula, no recomanada per a menors de 12 anys, es projectarà en el Tívoli, el divendres 20 de desembre, a les 22:30h i el dissabte 21, a les 22:30h.

Finalment, els riures arribaran al Tívoli de la mà de la comèdia espanyola “Si jo fora ric”, que es projectarà el dissabte 21 de desembre, a les 19h i el diumenge 22, a les 19:30h. Dirigida per Álvaro Fernández Armero, la pel·lícula no recomanada per a menors de 16 anys, està protagonitzada per Álex García, que dona vida a Santi (Álex García), qui sembla estar dirigint-se al fracàs més absolut. Fins que, de la nit al dia, la seua sort canvia completament quan li toca la loteria i aconsegueix fer-se molt ric. L’únic problema al qual s’enfronta és que no pot comptar res de l’assumpte als seus amics ni al seu ex, perquè Santi està en ple procés de divorci amb Maite (Alexandra Jiménez). Serà capaç d’ocultar semblant milionada al seu ex i a tot el seu entorn fins que el divorci siga efectiu? Els espectadors i espectadores ho descobriran a base de riallades.