Tyrius Burjassot acomiada el curs unint la música i el ball i celebrant el seu sopar anual

20 juny 2016|Burjassot

L’Associació d’Ames de Casa i Consumidores Tyrius de Burjassot viurà una recta final del mes de juny de gran activitat. Els dies 24 i 25 la música, el ball i el seu sopar anual les portarà al Centre Cultural Tívoli i al Pati de les Sitges, respectivament.

El divendres 24 de juny a les 18 hores la cita és en el Centre Cultural Tívoli on tindrà lloc el final dels cursos de cor i de ball de l’entitat. Una vesprada molt especial per a l’entitat, ja que tenen l’oportunitat d’interpretar, en el cas del cor, les peces que han estat assajant al llarg de l’any; peces que s’entremesclen amb els balls posats en escena per part de les alumnes del taller.

Tan sols un dia més tard, el dissabte 25 de juny, i en el marc incomparable del Pati de les Sitges, Tyrius Burjassot celebrarà el seu sopar anual de sòcies. En la mateixa, les participants tindran l’oportunitat de departir sobre les activitats de l’any, com ha sigut per a elles participar en les mateixes i, per què no, proposar-ne noves per al pròxim curs.

Serà el tancament a un gran curs d’activitats en el qual l’entitat no ha parat de desenvolupar actes per a donar-se a conéixer a la ciutadania i per a obrir l’entitat a totes aquelles dones que vulguen formar part de la mateixa.