Tyrius Burjassot celebra la seua VII Passarel·la per la Igualtat l’any del seu desè aniversari

27 abril 2018|Burjassot

Des de 03/05/2018 fins a 03/05/2018

pasarela igualdad tyrius

És una cita obligatòria per a les veïnes i els veïns de Burjassot. Una cita en la qual ells mateixos són els protagonistes, en la qual gaudeixen desfilant i mostrant el seu suport a la igualtat de gènere. I, enguany, és encara més especial per a l’entitat organitzadora, Tyrius Burjassot ja que està celebrant el seu desè aniversari. 

La passarel·la del Tívoli rebrà dijous que ve 3 de maig a les 18 hores a les models i els models que desfilaran en la VII Passarel·la per la Igualtat que, com s’ha assenyalat, està organitzada per Tyrius Burjassot, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona del municipi, dirigit per Lluna Àrias.

Models de totes l’edats, des dels més menuts de la casa fins als adults, passant pels joves. Tots i totes, prop de trenta, tindran l’oportunitat de desfilar en una gran vesprada en la qual, el de menys, és el que un porte posat ja que allò més important és que, entre tots i totes, es lluite per la igualtat de gènere. Amb petites accions es poden aconseguir grans avanços.

En la desfilada, es comptarà també amb l’actuació dels ballarins Paco i Lucía i es farà lliurament d’un obsequi a totes les persones assistents, gentilesa d’Espai Dona.