Tyrius Burjassot rep recomanacions de seguretat per al dia a dia

17 octubre 2017|Burjassot

Des de 19/10/2017 fins a 19/10/2017

charla Tyrius seguridad

L’Associació d’Ames de Casa i Consumidores Tyrius de Burjassot reprendrà aquest dijous les xerrades informatives que ofereix a les components de l’entitat. Xerrades que, des de la risoteràpia, passant per les recomanacions per al dia a dia, intenten mantenir a les seues sòcies informades de tots els temes importants que els poden afectar.

Així, aquest dijous 19 d’octubre, Tyrius Burjassot ha programat, en la Casa de Cultura del municipi a les 17:30 hores, una xerrada amb el títol “Models de seguretat bàsica per al dia a dia” que estarà impartida per Isabel Rivas, membre del Cos Nacional de Policia.

Tal com ha assenyalat la presidenta de Tyrius, Emilia Valencia, la xerrada “ens donarà consells perquè no ens enganyen o ens estafen”. La ponent els donarà consells perquè estiguen atentes davant qualsevol fet delictiu que els puga succeir en el seu dia a dia com, per exemple, els falsos cobradors del gas o de la llum. Tot açò perquè, en el seu dia a dia, se senten segures i sàpien reaccionar davant un fet d’aquest tipus.