L’Ecoparc mòbil de la Emtre fa l’última parada de l’any a Burjassot

14 octubre 2021|Burjassot

Des de 16/12/2021 fins a 18/12/2021

Ecoparque diciembre

No ha fallat en tot el 2021 i en l’últim mes de l’any, desembre, no anava a ser una excepció. Un dels Ecoparcs mòbils de la Emtre estarà de nou a Burjassot gràcies al treball de l’àrea de Transició Ecològica, dirigida per l’alcalde del municipi, Rafa García, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local.

Al desembre, l’ecoparc visitarà el municipi del dijous 16 al dissabte 18 de desembre, en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, dijous i divendres, i de 10.00 a 13.00 hores, el dissabte.

En els Ecoparcs mòbils de la Emtre es poden depositar residus com ara oli de cuina i de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar llibres i revistes, piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, petits aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus. Aquesta acció, per tant, ajuda a la preservació de l’entorn i, amb això, també del medi ambient.