Últimes nits de Terrassa d’Estiu amb Los Goonies, El jardín secreto i el retorn de Padre no hay más que uno 2

31 juliol 2020|Burjassot

Des de 19/08/2020 fins a 27/08/2020

El jardín secreto
Los Goonies
Padre no hay OK

Des de l’equador del mes d’agost i fins als seus últims dies, la Terrassa d’Estiu de Burjassot continuarà oferint nits a l’aire lliure de bon cinema als espectadors i espectadores que decidisquen acudir a gaudir de les últimes estrenes a l’Auditori de la Casa de Cultura. Així, del 19 al 27 d’agost, tindran a les seues disposició tres pel·lícules: Los Goonies, El jardín secreto i la reposició de “Padre no hay más que uno 2”.

En 2020, la Terrassa d’Estiu ha dirigit la seua mirada cap al brillant cinema familiar dels anys 80 i, en aqueixa línia de programació, no podia faltar una cinta tan icònica d’aqueixa etapa del cinema com és Los Goonies. La pel·lícula, amb l’indiscutible segell de Steven Spielberg, es projectarà el 19 i el 20 d’agost a les 22:30h. La pel·lícula, excel·lent per a públic infantil i familiar ens presenta a Mike, un xiquet de tretze anys que juntament amb el seu germà major i els seus amics formen un grup que es fan dir “Los Goonies”. Un dia decideixen pujar a la golfa de la seua casa, on el seu pare guarda curioses antiguitats. Entre una de les caixes, troben el mapa d’un tresor perdut que data del segle XVII, de l’època dels pirates. I llavors, els intrèpids Goonies només podran fer una cosa: eixir a la recerca d’aquest preuat tresor, replets d’esperit aventurer.

El cap de setmana del 21 al 23 d’agost estarà protagonitzat també pel cinema familiar amb l’arribada de la pel·lícula El jardín secreto que tindrà les seues projeccions, el divendres, el dissabte i el diumenge, a les 2:30h. La protagonista d’aquesta història és Mary Lennox (Dixie Egerickx), una xiqueta de deu anys nascuda a l’Índia, de pares britànics. Quan tots dos moren sobtadament, Mary és enviada a Anglaterra amb el seu oncle, Archibald Craven (Colin Firth), a un remot paratge de l’erm de Yorkshire. Allí comença a revelar nombrosos secrets familiars, sobretot després de conéixer al seu malaltís cosí (Edan Hayhurst), que durant anys ha estat tancat en una de les ales de la mansió. Junts, aquests dos xiquets viuen una sèrie d’aventures en un jardí màgic que els ajuda a tancar totes les ferides que han patit en la seua curta existència.

En la recta final d’agost, el 26 i el 27 d’agost, aquells que encara no hagen vist “Padre no hay más que uno 2. La llegada de la suegra”, tindran dues oportunitats més per a passar una bona estona amb Santiago Segura, Toni Acosta i tots els xiquets i xiquetes que completen aqueixa boja família.

Per a l’adquisició de les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta, a l’Auditori de la Casa de Cultura, cada dia, des de les 21:30h. Per a la compra en taquilla, es recomana el pagament amb targeta de crèdit. En el mateix Auditori està la Cafeteria de la Casa de Cultura, que diàriament i durant tots els dies de projecció ofereix servei de sopars, a més de gelats, refrescos i altres aperitius.

A la Terrassa d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social de 1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l’Auditori que, a més, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques. L’Auditori de la Casa de Cultura compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris i usuàries les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un vídeo que reproduirà tals recomanacions.