Últims dies per a inscriure’s en la 10K Solidària Divina Pastora de Burjassot a benefici d’AVAPACE

13 setembre 2017|Burjassot

Des de 23/09/2017 fins a 23/09/2017

10k Divina Pastora

La cinquena edició de la 10K Solidària Divina Pastora de Burjassot que el Club Burjarunners organitza a benefici d’AVAPACE, encara la seua recta final, de manera que tots aquells i aquelles que encara no s’hagen apuntat a aquesta prova 100% solidària, que se celebra el 23 de setembre, poden fer-ho fins a dijous que ve 21. L’organització de la carrera solidària, que és a càrrec del club de runners burjassoter, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Esports que dirigeix Manuel Pérez Menero.

Les inscripcions han de formalitzar-se a través de la pàgina web www.carreraspopulares.com. Tenen un cost de 10 euros i la recaptació obtinguda es destinarà de forma íntegra a l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). Per a les persones que vulguen col·laborar amb aquesta causa solidària, però no estiguen interessades a córrer aquesta prova, existeix una donació solidària de cinc euros que es realitza també en l’esmentada web.

Per primera vegada en la història d’aquesta 10K, la carrera canvia el dia i l’hora de celebració i no tindrà lloc un diumenge al matí com en les quatre edicions anteriors, sinó que serà el dissabte, 23 de setembre, a les 18:30 hores. Una altra de les novetats és que modifica el seu recorregut i es trasllada al centre de la localitat, amb eixida en la plaça Emilio Castelar (Plaça de l’Ajuntament) i amb meta en un lloc tan emblemàtic per a Burjassot com és el Pati de les Sitges.

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE s’ha convertit en una cita fixa del calendari atlètic valencià. La prova ha anat creixent any rere any i des de la seua estrena en 2013 ha aconseguit esgotar els 1000 dorsals que posa a la disposició dels atletes.

Aquesta carrera, que va nàixer amb l’objectiu de promoure el sacrifici, la solidaritat i la inclusió i visualitzar i normalitzar la paràlisi cerebral compte, des de la seua primera edició, amb el patrocini de Divina Pastora Seguros, entitat de referència en la promoció de l’atletisme popular.

AVAPACE és una entitat sense ànim de lucre que està formada per persones amb paràlisi cerebral al costat dels seus pares, mares, germans i familiars, professionals i voluntaris. L’associació integra també a altres persones que pateixen encefalopaties de tractaments afins. Actualment, atén a 150 persones amb paràlisi cerebral. Compta amb el club d’atletisme AVAPACE CORRE que millora la visibilitat i la percepció social de les persones amb paràlisi cerebral, impulsa la seua participació en la comunitat i promou la solidaritat de la resta de la societat.