Un exèrcit de zombies envairà Burjassot al novembre

12 setembre 2017|Burjassot

Des de 11/11/2017 fins a 12/11/2017

Last Zombie Day 11-11-2017

Després de l’èxit de la primera edició d’aquesta nova opció d’oci alternatiu que va aconseguir reunir, l’any passat, a més de 1500 persones en el municipi, Burjassot tornarà a ser envaïda per un exèrcit de zombies en la nit del pròxim dissabte 11 de novembre. Així, l’Agència Jove (IMCJB) de Burjassot ha programat de nou el II Last Zombie Day, una nit d’aventura i oci juvenil juntament amb l’empresa organitzadora d’aquest tipus d’activitats, “Eventos Zombies LZD”.

L’objectiu d’aquest joc, que cada vegada té més adeptes i afeccionats, consisteix que els participants han de “sobreviure” tota la nit, superant gran quantitat de proves per a lliurar-se d’un autèntic exèrcit de morts. L’activitat començarà al voltant de les 23 hores del dissabte 11 de novembre amb tot un seguit de carreres, persecucions i terror en la qual, tot aquell que vulga sobreviure, haurà de deixar de costat el pànic i convertir-se en un expert de la fugida i la supervivència. Durant tota la nit, els participants, dividits entre zombies i supervivents, recorreran els principals carrers del municipi i hauran de sobreviure, passant per diferents proves, fins a ser evacuats. L’objectiu del joc és que els supervivents no siguen capturats pels zombies, que superen les proves i troben les vacunes que els ajuden a sobreviure. El primer o primera a acabar totes les proves i a arribar, serà l’evacuat i serà el guanyador.

L’edat mínima per a participar en el Last Zombie Day és de 10 anys. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per un adult, major de 18 anys, en tot moment. Per la seua banda, els menors de 18 anys hauran de portar amb si una autorització signada pels pares amb una fotocòpia de DNI del pare, mare o tutor que ferm. Es pot descarregar la fulla d’autorització ACÍ.

La venda d’entrades per a poder participar en el joc està habilitada en la pàgina web de Lastdayzombie. Físicament, també es poden adquirir en A Riure (C/ Jorge Juan, 83, Burjassot). Fins al 17 de setembre, les entrades tenen un preu de 20 euros mentre que, després d’aqueixa data, les entrades aniran pujant de preu progressivament, fins a arribar als 35 euros, en dates pròximes a la celebració de la nit dels zombies. Més informació en la pàgina de Facebook de l’esdeveniment.