Uns divertits bandits arriben a la Casa de Cultura per a mostrar la importància de les biblioteques

23 octubre 2017|Burjassot

Des de 27/10/2017 fins a 27/10/2017

Bandits a la Biblioteca

Una banda de bandits ha posat els seus ulls en Ernestina, una especial i carismàtica bibliotecària que haurà de demanar ajuda a les xiquetes i els xiquets de Burjassot perquè aquests lladres refinats no s’emporten els llibres de la seua Biblioteca i coneguen, a més, la importància dels llibres.

Tot açò en una divertidíssima vesprada de contacontes, gratuïta, que, el divendres 27 d’octubre a partir de les 18 hores, omplirà el saló d’actes de la Casa de Cultura de xiquets disposats a ajudar a Ernestina i a ensenyar a aquests bandits tan curiosos el funcionament d’una biblioteca.

“Bandits a la Biblioteca” és el nom del contacontes que arriba a Burjassot de la mà de Rebombori Cultural en una activitat programada des de l’Equip de Biblioteques municipals.

La banda de bandits sap que la figura de la bibliotecària, Ernestina, és la més important del poble. Però Ernestina és una dona de recursos…, “Bandasonora i Cuentacuento dibuixaran amb música i paraules les aventures de Ernestina i la seua emocionant banda de bandits”, tal com han assenyalat els components de Rebombori Cultural.

Una nova activitat gratuïta d’animació lectora en la qual es dóna l’oportunitat, a xicotets i majors, de conéixer d’una manera molt divertida el funcionament de les biblioteques i la importància de la lectura en tots els àmbits de la vida.