‘Vidas pasadas’, ‘Doraemon: el nuevo dinosaurio de Nobita’ i la II edició del MOCUVA, pròximes cites al cinema Tívoli

12 desembre 2023|Burjassot

Des de 16/12/2023 fins a 17/12/2023

El cinema Tívoli arriba a l’equador del mes de desembre oferint dues noves propostes cinematogràfiques als espectadors i espectadores de Burjassot, per al cap de setmana del 16 i el 17 de desembre: la coreana Vidas pasadas i l’animada Doraemon: el nuevo dinosaurio de Nobita. Cal destacar que el divendres 15 de desembre no hi haurà sessions de cinema perquè el Centre Cultural Tívoli albergarà, a les 20 h, l’obra de teatre ‘Maestríssimo’, d’Yllana Teatre.

Després d’entusiasmar en nombrosos festivals, arriba a Burjassot la pel·lícula Vidas pasadas, el debut cinematogràfic de la dramaturga coreà canadenca Celine Song que es tradueix en una pel·lícula carregada de delicadesa, sensibilitat i empatia sobre l’amor interromput i els camins que tornen a creuar-se. Tot de la mà de Nora i Hae Sung, amics des de xiquets. Als 12 anys, la família d’ella emigra i se separen, però la vida els reunirà dues vegades més, als 24 i els 36 anys. Vidas pasadas tindrà les seues projeccions al cinema Tívoli el dissabte 16, a les 22.30 h i el diumenge 17 de desembre, a les 19.30 h.

La proposta per a tots els públics és, el pròxim cap de setmana, Doraemon: el nuevo dinosaurio de Nobita, un film d’animació amb el famós gat manga japonés com a protagonista. La pel·lícula arribarà a la sala fosca del cinema Tívoli en dues sessions: el dissabte 16, a les 17 h i el diumenge 17 de desembre, a les 16.30 h. Quant a la història, Nobita acudix a un museu amb el col·legi i localitza una pedra que sembla ser un fòssil d’un ou de dinosaure. Amb el mocador del temps de Doraemon, retorna el fòssil al seu estat original i del mateix naixen dos dinosaures bessons als quals anomena Kyu i Myu. Nobita els cria sense explicar-li-ho a ningú, però quan creixen i ja no pot tindre’ls a la seua habitació, Doraemon suggerix que els porten al seu temps. Juntament amb els seus amics, Doraemon i Nobita s’embarquen en un viatge al Cretàcic on viuran una gran aventura en una misteriosa illa.

La programació del cinema Tívoli es completarà, el dissabte 16 de desembre, a les 19.30 h, amb la II edició de la MOCUVA (Mostra de Curtmetratges Valencians), amb els passes dels curts: Els amants, Intercanvi, Encara dura, El silenci d’Alma i La minoria.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir telemàticament o bé en la taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció. Les pròximes pel·lícules que arribaran a la pantalla gran de Burjassot, en ple Nadal, són La Navidad en sus manos i Ocho apellidos marroquís, del 23 al 26 de desembre.