“Volant junts” i “Adú” tanquen la programació de febrer al cinema Tívoli

19 febrer 2020|Burjassot

Des de 28/02/2020 fins a 01/03/2020

Adú

L’adeu al mes de febrer i l’arribada de març es produirà en un cap de setmana que aterrarà al cinema Tívoli de Burjassot amb dues noves estrenes cinematogràfics: “Volant junts”, amb dues sessions en valencià i una en castellà i “Adú”, nou drama protagonitzat per Luis Tosar. Del 28 de febrer a l’1 de març serà el primer cap de setmana en el qual el cinema torna també als dissabtes, després del pas d’actes del calendari faller.

Amb “Volant junts” torna a la sala de projeccions del Tívoli el cicle de Cinema en Valencià. “Volant junts” és la nova pel·lícula del director francés Nicolas Vanier. La pel·lícula, basada en una història real, conta la història de Thomas, un xic obsessionat amb els videojocs, que es nega a passar unes vacances en plena naturalesa amb el seu pare, científic dedicat a l’estudi de les oques salvatges i els seus processos de migració. No obstant això, pare i fill s’uniran en una aventura increïble: salvar a una espècie en perill d’extinció amb l’ajuda d’un ultralleuger, emprenent junts un viatge fascinant pels cels d’Europa. La pel·lícula està protagonitzada per Jean-Paul Rouve, Mélanie Doutey i el jove actor Louis Vázquez, qui interpreta el paper de Thomas. “Volants junts” es projectarà, en valencià, el divendres 28 i el dissabte 29 de febrer, a les 19h, mentre que el diumenge 1 de març, a les 16:30h, es projectarà en castellà.

Dirigida per Salvador Cano i amb el protagonisme de Luis Tosar i Anna Castillo, “Adú” està inspirada en milions d’històries reals que giren entorn del drama de la immigració. No recomanada per a menors de 16 anys, presenta tres històries diferenciades. Un xiquet de sis anys i el seu germà major esperen, agotzonats en una pista d’aterratge a Camerun, el moment adequat per a colar-se en un avió que els porte a Europa. No massa lluny d’allí, un activista mediambiental contempla horroritzat a un elefant mort i sense ullals. A més de lluitar contra la caça furtiva, aquest home deurà també superar els problemes que sorgiran en retrobar-se amb la seua filla, nouvinguda d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per a enfrontar-se al nombrós grup de subsaharians que tracta de travessar la frontera. Aquestes tres històries estan unides per un tema central, i cap dels seus protagonistes sap que les seues destinacions estan condemnades a creuar-se. “Adú” tindrà les seues projeccions el divendres 28 i el dissabte 29, a les 22:30h i el diumenge 1 de març, a les 19:30h.