Torna el teatre per a adults al Tívoli amb “Plagi”, de la companyia valenciana Ornitorincs

7 octubre 2020|Burjassot

Des de 16/10/2020 fins a 16/10/2020

Plagi

Després de diversos mesos d’aturada en la programació cultural, el Centre Cultural Tívoli torna a obrir les portes al teatre i, concretament divendres que ve 16 d’octubre, ho fa amb la primera proposta d’aquesta temporada de teatre per a adults. L’obra de teatre seleccionada per a l’ocasió és “Plagi, que arriba de la mà de la companyia valenciana Ornitorincs.

La funció tindrà lloc el divendres a les 20h, i les entrades, que tenen un preu de 6 euros, es poden adquirir telemàticament en aquest enllaç. Des de la regidoria de Cultura, s’anima a l’adquisició de les entrades per via telemàtica i, en cas d’acudir a la taquilla, l’única forma possible de pagament serà a través de targeta bancària.

“Plagi”, un text en valencià de Rodolf Sirera, autor recentment guardonat amb un premi MAX i un dels dramaturgs més importants del teatre valencià actual. La posada en escena de “Plagi” compta amb la direcció de l’actriu i directora Rebeca Valls i el protagonisme de Silvia Valero, Diego Braguinsky i Jairo Carrasco.

L’escena presenta a un escriptor en hores baixes que, un dia com qualsevol altre, rep una estranya i inesperada visita a casa. Es tracta d’una misteriosa dona que, fent-se passar per periodista es cola a la seua casa mentint a la portera. A partir d’ací, i amb una forta acusació de plagi com a eix transversal d’aquesta térbola trobada, comença una comèdia delirant, però també un thriller, una reflexió sobre el poder dels homes sobre les dones i, sobretot, una àcida anàlisi de qualsevol procés de creació.