‘West Side Story’ i la reposició de ‘Spider-Man: No Way Home’, dues súper estrenes en el Tívoli

17 gener 2022|Burjassot

Des de 21/01/2022 fins a 23/01/2022

Als amants del cinema i, especialment, de les grans superproduccions hollywoodienses, els espera un cap de setmana perfecte a Burjassot. I és que el cinema Tívoli encara la recta final de gener amb dos de les bombes cinematogràfiques estrenades recentment. D’una banda, el superheroi que vist d’aranya, no ha tingut suficient amb una primera visita nadalenca i, a meitat del fred gener, es cola de nou a Burjassot grimpant sigil·lós per la façana del Tívoli per a tornar a prémer el play de ‘Spider-Man: No Way Home’. I per una altra, els nostàlgics dels grans musicals de Broadway tindran dues hores i mitja per davant per a cantar, ballar i sentir amb l’esperat remake de ‘West Side Story’.

‘Spider-Man: No Way Home’ es projectarà al cinema Tívoli el divendres 21 a les 19.30 h i el diumenge 23 de gener, a les 16.30 h (cal recordar que durant les pròximes setmanes, no hi haurà sessions de cinema els dissabtes per albergar el Centre Cultural Tívoli la celebració de les presentacions falleres).

Baix la direcció de Tom Watts, Tom Holland es fica per tercera vegada en la pell de Peter Parker en aquest nou lliurament protagonitzat per un dels superherois més estimats de l’univers cinematogràfic de Marvel. Li acompanyen en el repartiment altres grans com Benedict Cumberbatch, Zendaya o Marisa Tomei, entre molts altres. Després que Mysterio revelara la identitat de Spider-Man a tothom en ‘Far from home’, Peter Parker (Tom Holland), desesperat per tornar a la normalitat i recuperar la seua anterior vida, demana ajuda a Doctor Strange per a esmenar tal acció. L’Embruixador Suprem de Marvel accedeix a ajudar al jove Home Aranya, no obstant això, alguna cosa ix malament i el multivers es converteix en la major amenaça fins al moment.

Compartint cap de setmana amb Spider-Man, arriba també al cinema Tívoli el musical dels musicals, ara amb l’ambiciosa versió per a la pantalla gran dirigida pel gran Steven Spielberg. Es tracta, com no, de ‘West Side Story’, que tindrà les seues projeccions al cinema local el divendres 21 a les 22.30 h i el diumenge 23 de gener, a les 19:30h.

La pel·lícula, remake del film de 1961, presenta als adolescents Tony i María que, malgrat pertànyer a colles rivals, els Jets i els Sharks, s’enamoren irremeiablement, en la prometedora ciutat de Nova York, en la dècada dels 50. La visió moderna de Romeo i Julieta de Shakespeare s’ambienta en el West Side de Nova York, barri marginal que dona nom a la història, on dues bandes de carrer lluiten per aconseguir la supremacia de la zona. Els dos grups enfrontats veuran que tenen més coses en comú de les que creien, entre elles, una apassionant història d’amor.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de projecció de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades en la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la sessió. El protocol sanitari actual obliga, a més de presentar el certificat COVID, a l’ús de la mascareta durant tota la pel·lícula, a excepció de quan s’estiga consumint menjar o beguda.