‘Wonka’ copa la pantalla del cinema Tívoli en el pont de la Constitució

4 desembre 2023|Burjassot

Des de 06/12/2023 fins a 10/12/2023

Wonka

L’inici de desembre arriba a Burjassot amb dos festius en l’horitzó pròxim que suposaran un pont quilomètric per a molts afortunats i afortunades. I entre els possibles plans d’oci, tornarà a estar el cinema, amb l’arribada al Tívoli d’un de les estrenes més esperades del Nadal 2023. Wonka és la pel·lícula que protagonitzarà la cartellera cinematogràfica local, des del 6 i fins al 10 de desembre, amb un total de huit projeccions.

Basada en el llibre infantil de Roald Dahl, ‘Charlie y la fábrica de chocolare’, Wonka conta la meravellosa història de com el major inventor, mag i xocolater del món es va convertir en el volgut Willy Wonka mundialment conegut, hui dia. De la mà del cineasta Paul King, arriba una embriagadora combinació de màgia i música, caos i emoció, tot comptat amb un cor i un humor fabulosos. Protagonitzada per Timothée Chalamet en el paper principal, este irresistiblement vívid i inventiu espectacle de la pantalla gran presenta al públic a un jove Willy Wonka, ple d’idees i decidit a canviar el món de mos en mos, demostrant que les millors coses de la vida comencen amb un somni, i que, si es té la sort de conéixer a Willy Wonka, tot és possible.

Wonka tindrà les seues projeccions al cinema Tívoli el dimecres 6, a les 16.30 h i a les 19.30 h; el dijous 7, a les 19.30 h; el divendres 8, a les 16.30 h i a les 19.30 h; el dissabte 9, a les 19.30 h i el diumenge 10 de desembre, a les 16.30 h i a les 19.30 h. Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, en la pàgina web del cinema Tívoli o presencialment, en la taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció. Per a les persones majors de 65 anys, les entrades tenen un preu de dos euros, els dissabtes.

La pròxima pel·lícula que arribarà a la pantalla del cinema local, els dies 16 i 17 de desembre, és Doraemon Movie. El nuevo dinosaurio de Nobita.