“X-Men: Fénix oscura” i “Yesterday” es projectaran a la Terrassa d’Estiu del 16 al 21 de juliol

15 juliol 2019|Burjassot

Des de 16/07/2019 fins a 21/07/2019

xmen

L’última pel·lícula de la saga “X-Men” i el musical que homenatja a The Beatles, “Yesterday”, arriben a la Terrassa d’Estiu de Burjassot, la setmana del 16 al 21 de juliol. De dimarts a dijous es projectarà “X-Men: Fénix oscura” i durant el cap de setmana, de divendres a diumenge, “Yesterday”. Tots els dies, l’horari d’emissió serà a les 22.30h.

El dimarts 16, el dimecres 17 i el dijous 18 les aventures dels “X-Men” arriben a la pantalla del cinema d’estiu. El grup de superherois té una nova missió de rescat en l’espai i s’enfronten a la seua enemiga més poderosa: una dels seus membres, Jean Grey. Després de ser aconseguida per una misteriosa força còsmica, Ramat torna a casa més poderosa que mai i comença a fer mal als qui més vol. Aquesta nova i emocionant pel·lícula de Marvel, l’última de les dotze pel·lícules de la saga “X-Men”, està recomanada per a majors de 12 anys.

El cap de setmana, descobrirem a Burjassot què passaria si només una persona en el món recordara als Beatles. El divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 arriba a la Terrassa d’Estiu la pel·lícula “Yesterday”. Jack Malik desperta després d’un accident i s’adona que ningú més recorda les seues cançons. Aquest musical, que homenatja la mítica banda anglesa, està recomanat per a tots els públics i és una gran oportunitat per a descobrir i rememorar en família els grans temes de The Beatles.

Les entrades per a les pel·lícules que es projectaran durant els mesos d’estiu a la Terrassa, tenen un preu únic de 4 euros, i es poden adquirir tant en la taquilla com a través de la web municipal.