Xavier Senent presenta a Burjassot els llibres “El hombre sorpresa” i “El libro de la imaginación”

27 gener 2023|Burjassot

Des de 03/02/2023 fins a 03/02/2023

El hombre sorpresa cast

Continuen les accions de dinamització lectora a les Biblioteques Municipals de Burjassot. En aquesta ocasió, l’equip de Biblioteques ha programat la presentació de dos nous llibres, obres de Xavier Senent.

Així, Xavier estarà a la Casa de Cultura, el divendres 3 de febrer, a partir de les 19.00 hores, presentant les obres El libro de la imaginación, un conte per a xiquets editat per Babidi-Bú i la novel·la, El hombre sorpresa.

El libro de la imaginación, en el qual l’autor mostra com una fulla en blanc i un llapis poden ser l’inici d’una gran aventura, conta la història de Pier, que compra un llibre de lectura per a classe, i en obrir-lo descobreix que…totes les fulles estan en blanc! Amb aquesta circumstància, Peter té una bona oportunitat per a triar la seua pròpia aventura, però és que a més sembla tractar-se d’un llibre màgic en el qual tot el que s’escriu… es fa realitat.

A través d’aquest conte, l’autor pretén potenciar l’ús de la imaginació, fomentant l’escriptura i la lectura, a més de transmetre un valuós missatge respecte a la forma justa d’aconseguir les coses que es desitgen.

Quant a la novel·la per a públic adult, El hombre sorpresa, es presenta com un llibre fàcil de llegir, en el qual un succés sense importància ocorregut fa cinc anys, torna al present amb força, amb la desaparició de Roberto Deval, fill d’un empresari d’èxit. Per què deixar en mans de la policia una cosa així quan és més divertit investigar per compte propi i complicar-ho tot? Això degué pensar el protagonista, Lucas Heras, abans d’embarcar-se en aquesta aventura, ja que, amb la seua peculiar manera de fer les coses tractarà de trobar al desaparegut i recuperar el seu bon nom… si és que alguna vegada ho va tindre.

Nascut a Burjassot i amant de l’esport, Xavier Senent va estudiar Magisteri i Educació Física i va ser en la universitat, on va començar a provar com a escriptor, guanyant un concurs literari. Anys després, va recuperar aquesta passió per crear històries, i després de publicar en 2020 la novel·la, El hombre sorpresa, torna a l’aventura que sempre suposa començar a crear alguna cosa des de la nostra imaginació, però aquesta vegada en el gènere dels contes, per al gaudi dels més menuts.