1.100 escolars de Burjassot són solidaris amb l’ONG Save the Children

23 maig 2017|Burjassot

Des de 26/05/2017 fins a 26/05/2017

Carrera solidaria Save the children

 

Divendres que ve 26 de maig el Poliesportiu Municipal de Burjassot es vestirà de solidaritat. Ho farà en benefici de l’ONG Save the Children, amb la qual van a col·laborar el centres educatius de Burjassot, amb una carrera solidària en la qual tots els participants realitzaran una aportació solidària.

Promoguda pel Col·legi Sant Joan de Ribera, comptant amb l’ajuda de les regidories d’Educació i Esports, dirigides per Laura Espinosa i Manuel Pérez Menero, respectivament, i la col·laboració d’Espai Dona, el servei d’atenció integral de la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per Lluna Àrias, la I Carrera Solidària Save the Children començarà a les 10:30 hores.

Tots els escolars participants, prop de 1.100 de diferents centres de Burjassot, han realitzat una aportació solidària que anirà destinada íntegrament a la citada ONG. Els centres participants són: el CEIP Sant Joan de Ribera, el CEIP Villar Palasí, el CEIP Miguel Bordonau i CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats.

Aquesta nova activitat amb els escolars del municipi s’emmarca també dins d’accions i estratègies, d’àmbit global i d’àmbit específics, per a la promoció de la Cultura de Pau a Burjassot, una línia de treball fonamental per a la Regidoria d’Educació, dins del Pla Burjassot Ciutat Educadora.

Save the Children és una ONG que treballa cada dia per a assegurar que tots els xiquets sobreviuen, aprenen i estan protegits enfront de la violència; atén les necessitats dels xiquets i s’asseguren que les seues veus són escoltades.