1.400 escolars de Burjassot corren, per segon any, en solidaritat amb l’ONG Save the Children

19 gener 2018|Burjassot

Des de 30/01/2018 fins a 30/01/2018

II Carrera Solidaria Save the children 30-01-2018

 

Dimarts que ve 30 de gener es celebra a tot el món el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. I aquesta ha sigut la data escollida pels centres educatius de Burjassot per a córrer, per segon any consecutiu, en solidaritat amb l’ONG Save de Children.

El Poliesportiu Municipal serà el punt de trobada dels prop de 1.400 alumnes que correran en benefici de l’ONG Save the Children, amb la qual van a col·laborar en aquesta segona carrera solidària en la qual, cadascun dels participants realitzarà una aportació solidària.

Comptant amb la participació dels col·legis Sant Joan de Ribera, Villar Palasí, Miguel Bordonau i Fernando de los Ríos, i amb la col·laboració de les Regidories d’Educació i Esports, dirigides per Laura Espinosa i Manuel Pérez Menero, respectivament i d’Espai Dona, el servei d’atenció integral de la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per Lluna Àrias, la II Carrera Solidària Save the Children començarà a les 10:30 hores. 

Tots els escolars participants realitzaran una aportació solidària que anirà destinada íntegrament a la citada ONG; aportació que l’any passat va superar els 2.500 euros, destinats, com s’ha assenyalat, íntegrament, a l’ONG.

Aquesta activitat s’emmarca també dins de les accions que es desenvolupen en el municipi per a la promoció de la Cultura de Pau, una línia de treball fonamental per a la Regidoria d’Educació, dins del Pla Burjassot Ciutat Educadora.

Save the Children és una ONG que treballa cada dia per a assegurar que tots els xiquets sobreviuen, aprenen i estan protegits enfront de la violència; atén les necessitats dels xiquets i s’asseguren que les seues veus siguen escoltades.