15 dones de Burjassot, alumnes de l’IX Curs de Defensa Personal impartit per la Policia Local

6 febrer 2018|Burjassot

PLB- Inicio Curso Defensa Personal 01-02-2018

Les classes ja han començat i, encara que el primer dia els nervis estaven a flor de pell, les 15 dones empadronades a Burjassot i majors de 18 anys que s’han inscrit en l’IX Curs gratuït de Defensa Personal, impartit des de la Policia Local del municipi, van gaudir de la primera classe i van observar com es desenvoluparan.

Impartides, com s’ha assenyalat, per components de la plantilla de la Policia Local de Burjassot, dirigida pel regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero, experts en la matèria, les classes es desenvoluparan al llarg del mes de febrer, concretament els dimarts i els dijous en horari de vesprada. En les mateixes, s’ensenyarà a les participants a estar preparades i reaccionar davant una possible agressió.

Des de l’any 2009, prop de 350 dones de Burjassot han tingut l’oportunitat d’aprendre nocions bàsiques de defensa personal, de manera totalment gratuïta gràcies a aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Burjassot des de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana.