Els embarbussaments arriben a la Biblioteca Infantil

14 febrer 2018|Burjassot

Des de 20/02/2018 fins a 20/02/2018

Animación Lectora trabalenguas

En la recta final del mes de febrer, no paren les activitats en la Biblioteca Infantil de Burjassot. En aquesta ocasió, l’animació lectora programada tindrà els embarbussaments com a protagonistes de la mateixa, en una vesprada en la qual les rialles es barrejaran amb la rapidesa i la fluïdesa a l’hora de llegir-los.

La cita serà en la pròpia Biblioteca Infantil el dimarts 20 de febrer a partir de les 18 hores. Una vesprada en la qual es tindrà com a referència el llibre de Carmen Bravo Villasante, “El libro de los trabalenguas”. I, és que, en una vesprada tan especial, també es commemorarà el centenari del naixement d’aquesta genial autora de literatura infantil. Dona incansable, Carmen era traductora, escriptora, estudiosa de la cultura i viatgera i es va dedicar a promoure la lectura i la cultura infantil.

Els participants en l’activitat coneixeran una xicoteta biografia de l’escriptora, considerada un pilar de la literatura infantil i juvenil. En aquesta primera part de l’activitat, els participants coneixeran què són els embarbussaments i, mitjançant un joc, llegiran alguns dels recollits en el citat llibre.