17 persones comencen el Taller de Tècniques d’Escriptura a Burjassot

25 gener 2019|Burjassot

Taller de escritura

Dilluns passat 21 de gener va començar, a la Casa de Cultura de Burjassot, el Taller de Tècniques d’Escriptura que ha aconseguit reunir 17 persones matriculades, totes elles amb moltes ganes d’aprendre o aprofundir en la tècnica d’escriure i, sobretot, d’escriure bé. La regidora i vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, Maria Viu, va donar la benvinguda a tots les persones inscrites en aquest curs en castellà i es va encarregar de presentar a Santiago Álvarez, escriptor que impartirà aquesta tercera edició del curs d’escriptura que organitza l’IMCJB.

Estructurat en quinze sessions, el Taller d’Escriptura guiarà, als alumnes i alumnes inscrits, a l’hora de conéixer el funcionament dels mecanismes que componen la ficció, com abordar la construcció de relats o com trobar una veu literària pròpia, entre altres objectius.

D’altra banda, el Taller d’Escriptura Narrativa en llengua valenciana ha ampliat el seu període de matrícula fins dimecres que ve 30 de gener, dia en què començarà el curs. En aquest cas, les classes tindran lloc els dimecres, de 18h a 20h, fins al 27 de març. El preu del curs és de 79,50€ i està dirigit tant a persones que desitgen iniciar-se en l’escriptura en valencià com a lectors empedreïts. Les inscripcions han de realitzar-se en la Seu Electrònica de la Casa de Cultura o, amb cita prèvia, en el Servei d’INFO de la Casa de Cultura.

El taller estarà impartit per l’escriptor valencià Vicent Usó. Ha publicat 16 novel·les i ha guanyat alguns dels premis literaris més importants, entre els quals està l’Octubre, l’Alfons el Magnànim o l’Enric Valor. Imparteix, des de fa sis anys, el Taller d’Escriptura Narrativa de la UNED i, des de desembre de 2017, col·labora en el programa de ràdio Plaerdemavida, en la sintonia d’À Punt Mèdia, amb una secció pròpia, “La bona lletra”, on parla de recursos, tècniques i curiositats literàries.