25N a Burjassot: Lectura del Manifest Reivindicatiu i manifestació a València contra la Violència de Gènere

21 novembre 2023|Burjassot

Des de 25/11/2023 fins a 25/11/2023

Després de tres setmanes en les quals s’han succeït nombroses activitats de sensibilització, Burjassot arriba al punt àlgid de les accions per a reivindicar l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Serà el mateix 25 de novembre, dissabte, quan l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria d’Igualtat i Feminisme que dirigeix Yolanda Andrés, convoque a la societat civil del municipi per a secundar la Lectura del Manifest Reivindicatiu per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

La lectura tindrà lloc, en la plaça d’Emilio Castelar (Ajuntament), a les 12.30 h. A continuació, tindrà lloc la performance del taller ‘1911. Història del Feminisme’, que se celebrava el dia anterior, a la Casa de Cultura, impartit per la coreògrafa Lola Eiffel i Chusa Izquierdo.

A la vesprada, una expedició amb autobús amb destinació València, eixirà a les 17 h, des de Burjassot, per a participar en la manifestació que se celebra a la ciutat amb motiu del 25N. Les persones que desitgen reservar una plaça en l’autobús contractat pel Consistori, han d’enviar un correu electrònic amb les seues dades personals a accionsocial@burjassot.es.