32 entitats participaran en la I Fira de la Salut de Burjassot, el pròxim 2 d’abril

23 març 2022|Burjassot

Des de 02/04/2022 fins a 02/04/2022

Cartel ganador OK

Burjassot posa en marxa enguany un nou projecte. Amb il·lusió, ganes que el municipi gaudisca de l’activitat i amb el compromís d’informar i comptar a la ciutadania tots els serveis de què disposa Burjassot en matèria sanitària, l’Ajuntament de la localitat celebrarà, dissabte que ve 2 d’abril, la seua I Fira de la Salut.

La Regidoria de Sanitat, dirigida per Isabel Mª Mora, organitza aquesta fira, que se celebrarà en el Parc de La Granja en horari de 10.00 a 19.00 hores i en la qual participaran 32 entitats relacionades amb l’àmbit de la salut que, a més de donar-se a conéixer a les veïnes i els veïns de Burjassot, desenvoluparan xarrades, tallers, etc.

Durant tota la jornada hi haurà, a més, activitats infantils, gegants de fusta, tallers de xapes, tatuatges, manualitats saludables o pintacares, sense oblidar el rocòdrom, la tirolina i, fins i tot, un espectacle de màgia.

Entre les entitats burjassoteres participants no faltaran a la cita AFIVAN, les Escoles Esportives Municipals, Fem Salut Mental, Aderes Burjassot, el Centre de Salut del municipi, el SASEM+Xarxa Salut, l’Associació de Diabètics de Burjassot i, així, un llarg etcètera d’entitats, tant del municipi com d’altres localitats, que han mostrat tot el seu suport a la iniciativa i que tenen el 2 d’abril marcat en el calendari des de fa mesos.

La I Fira de la salut de Burjassot ha comptat també amb la participació dels xiquets, xiquetes i joves del municipi ja que el cartell de la fira s’ha creat a partir del dibuix guanyador del concurs ideat per la Regidoria de Sanitat; dibuix que pertany a la xiqueta Laura Peñarrubia Planchadell que es va emportar com a premi una tauleta entregada per l’alcalde de Burjassot, Rafa García i per la pròpia regidora, Isabel Mª Mora.