Vesprada d’animació lectora i de presentació de llibre per a les Biblioteques Municipals de Burjassot

7 maig 2018|Burjassot

Des de 10/05/2018 fins a 10/05/2018

Abecedario de flores

La vesprada del dijous 10 de maig va a ser molt intensa per a l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ja que s’ha programat una nova activitat gratuïta d’animació lectora i la presentació del llibre Abecedario de flores, d’Alfredo Cot González.

L’animació lectora portarà als i les xiquetes de la Biblioteca Infantil, a partir de les 18 hores, a descobrir i conèixer un nou país, Veneçuela. Durant la mateixa, realitzada per una usuària de la Biblioteca, Janet Cuevas, al costat del seu fill Luis Miguel, es coneixeran els trets més característics de la cultura veneçolana, a través d’algun dels seus contes com a Tío conejo, tío tigre, escrit per Antonio Arraiz. Després d’aquesta primera part de l’animació es farà un taller de manualitats.

Aqueix mateix dia, però a les 19 hores i en la Casa de Cultura, tindrà lloc la presentació del llibre Abecedario de flores, d’Alfredo Cot González, de l’Editorial Mauro Guillem (Jam edicions). En la presentació, a més de l’autor, participaran l’editor, Mauro Guillén i l’escriptor Antonio Andújar.

Abecedario de flores és, més que una narració figurativa, un abstracte poema en prosa que demana ser llegit apel·lant als cinc sentits, però entremesclats en iluminadora sinestèsia: veient les olors, fent olor els sons, sentint els colors, assaborint les textures, palpant els sabors d’aquest sensual i delicat abecedari de flors.

Nascut a València en 1948, Alfredo Cot és finalista, en 1991, en el Premi Nacional Saloni d’Interiorisme. Ha publicat innombrables treballs en revistes especialitzades de Disseny i Arquitectura Interior i al novembre de 2007 crea el seu blog La Plaza del Diamante, on ha publicat, fins hui, més de 300 relats. Així mateix, Alfredo ha sigut finalista en diversos certàmens literaris i col·labora en els projectes literaris del grup Generació Bibliocafé publicant relats en llibres com a Mayores con reparos, Entre Bambalinas “Cien años del Teatro Olympia” i Cuanto pesa un libro.