Arriba “Yucatán” a la pantalla del cinema Tívoli

10 setembre 2018|Burjassot

Des de 14/09/2018 fins a 16/09/2018

Yucatán

El cap de setmana del 14 al 16 de setembre, el cinema Tívoli es centra en donar cabuda al millor cinema espanyol d’estrena. Ho fa amb “Yucatán”, l’última pel·lícula del director Daniel Monzón que està triomfant en totes les sales espanyoles i que, en el Tívoli de Burjassot, es projectarà el divendres 14 i el dissabte 15, a les 19h i a les 22:30h i també el diumenge 16, a les 17h i a les 19:30h.

La pel·lícula, no recomanada per a menors de 7 anys, està protagonitzada per Luis Tosar i Toni Acosta, a més d’Stephanie Cayo i Rodrigo de la Serna. Luis Tosar dóna vida a Lucas i Rodrigo de la Serna és Clayderman. En la pel·lícula, són dos timadors professionals que es dediquen a enganyar als turistes dels ostentosos creuers internacionals. Durant molts anys, Lucas i Clayderman van treballar braç a braç, però la rivalitat per l’amor de Verónica (Stephanie Cayo), la ballarina del vaixell, els separa, de manera que, Lucas es va adjudicar els navilis del Mediterrani i Clayderman els de l’Atlàntic. Però, un dia, un motí realment temptador farà que Lucas es cole en el creuer del seu exsoci. Així, l’exòtic navili que va des de Barcelona fins a Cancún farà parades a Casablanca, Tenerife, Brasil… i la selva de Yucatán, en el que promet convertir-se en un duel de titans ple de paranys i sense regles.

Durant el cap de setmana de la seua estrena a Espanya, el 31 d’agost, “Yucatán” va recaptar més d’un milió d’euros. Amb ella, i després d’haver sigut el responsable de dos dels thrillers més reeixits de la història del cinema espanyol (Celda 211 i El niño), Daniel Monzón torna a la comèdia ajudant-se del guionista Jorge Gerricaechevarría, amb el qual ja va col·laborar en els títols esmentats. El film mescla molts gèneres (comèdia, musical, thriller, melodrama…) però sobretot es reconeix en ella, tal com ha declarat el seu responsable, la gran influència sobre ella, de la mítica “El golpe” (George Roy Hill, 1973).

La taquilla del cinema Tívoli obri al públic, cada cap de setmana, una hora abans de l’inici de les projeccions. El preu únic d’entrada és de 4 euros i es disposa de servei de cafeteria.